Vorster Kermis Pre-party

Beste mensen,

Het is weer bijna zover, de Vorster Kermis! De kermiscommissie heeft voor dit jaar weer een prachtig programma in elkaar gezet voor zaterdag 8 juli t/m maandag 10 juli… voor jong en oud!

Op vrijdag 7 juli kunnen jullie je bij ons alvast opwarmen met de band Rivals….

de tributeband Rivals dankt zijn naam aan het album waarmee Kensington in 2014 definitief doorbrak; Rivals. De band die in Broekhuizenvorst repeteert, brengt als tribute de echte Kensington beleving die al meermaals op grote festivals een succes is gebleken. Met hits als All for nothing, Home again, Streets, War, Riddles, Do I Ever en zelfs Heading up High speelt Rivals nummers die iedereen kent. Daarnaast speelt Rivals ook minder bekende, maar zeker niet minder spectaculaire nummers van Kensington zoals Words You Don’t Know en Little Light.

 Aanvang 21.00 uur…Entree vrij!

Wij wensen jullie en de kermiscommissie een goede en gezellige kermis toe!

Poster Rivals 7 juli