Ook voor de leukste groepsactiviteiten bent u bij Ald Vors aan het juiste adres. Zelfs een dag vullend programma van verschillende spellen in combinatie met lunch en diner behoort tot de mogelijkheden. Perfect voor familiedag, vriendenweekend of teamuitje! Wij bieden de volgende groepsactiviteiten aan:

 

  • Straatgolf
  • Klootschieten
  • Levend (vorster) monopoly
  • Mountainbiken
  • Oud Hollandse spellen

 

 

 


aldvors_2
  Klootschieten
‘Elcx cloot moet eens te ende rollen, want Godt heuet zo gheordoneirt.’ (Vondel)
Wilt u eens wat anders voor uw bedrijfsuitstap, bedrijfsfeest, personeelsfeest, familie-uitje, vereniging of vriendenuitstap? Probeer één van onze arrangementen.
Klootschieten aan de Maas. U legt een route af langs de Maas. Met de kloot moet per team de route afleggen. Het team met de minste aantal worpen is de winnaar.

   Personen: minimaal 8
   Tijdsduur: ong. 2,5 uur
   Vanaf: € 6,00 p.p.

Arrangement 1: Vooraf koffie met Limburgse vlaai, klootschieten, likeurtje, 1 consumptie achteraf. Kostprijs: € 10,00 p.p. Kinderen van 6 t/m 12 jaar betalen de helft. Reserveer.

Arrangement 2: Vooraf koffie met Limburgse vlaai, klootschieten, fris voor de kids voor onderweg, 3 gangen menu + 1 consumptie. Kostprijs: € 27,50 p.p. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar betalen de helft. Dit arrangement is te boeken vanaf 15 personen. Vegetarische gerechten zijn mogelijk. Reserveer minimaal 1 week van tevoren.

 
3 gangen menu:
Voorgerecht:
Keuze uit: Tomatensoep of Ardenner ham met meloen.
Hoofdgerecht:
Keuze uit: kip op stok (kip met satésaus, gebakken uitjes), dörps dûvelke (pittig gestoofd varkensvlees), schnitzel champignonroomsaus, schnitzel jäger-art (gebakken champignons en gebakken uien), schotel Maasgaarden (vegetarisch).
bovenstaande gerechten worden geserveerd met diverse soorten sla en vers fruit
nagerecht:
Keuze uit:
vanille-ijs met slagroom, fruitcocktail, koffie ’t dörp (koffie met een tia maria en div, chocolaterie)

 


aldvors_3
  Streetgolf
Voor jong en oud! U speelt niet op straat maar in het pittoreske gedeelte van het dorp. op pleintjes, grasvelden, parkjes en in de dorpswijken. Let wel: veiligheid voorop. Gebruik makend van de bestaande hindernissen, zoals straatmeubilair, bloembakken en bomen loopt u een parcours van 12 holes. Meedoen kan zowel individueel als in groepsverband, dus prima geschikt voor verenigingen, vrijgezellenfeestjes, familie-uitjes of personeelsfeesten. U speelt met een groep of ieder voor zich. Duur van het parcours: 1,5 tot 2 uur.

   Personen: minimaal 4
   Tijdsduur: ong. 2,5 uur
   Vanaf: € 7,50 p.p.

Arrangement 1: Vooraf koffie met Limburgse vlaai, golfen, consumptie en prijsje voor de winnaar(s). Kostprijs: € 12,50 p.p. Kinderen van 6 tot 12 jaar betalen de helft.

Arrangement 2: Vooraf koffie met Limburgse vlaai, golfen, 3 gangen menu + 1 consumptie, prijsje voor de winnaar(s). Kostprijs: € 30,00 p.p. Kinderen van 6 tot 12 jaar betalen € 15,00 p.p. Vooraf krijgt u een uitleg over het spel en het parcours. Arrangement 2 vanaf 15 personen! Reserveer minimaal 1 week vooraf.


3 gangen menu:
Voorgerecht:
Keuze uit: Tomatensoep of Ardenner ham met meloen.
Hoofdgerecht:
Keuze uit: kip op stok (kip met satésaus, gebakken uitjes), dörps dûvelke (pittig gestoofd varkensvlees), schnitzel champignonroomsaus, schnitzel jäger-art (gebakken champignons en gebakken uien), schotel Maasgaarden (vegetarisch).
bovenstaande gerechten worden geserveerd met diverse soorten sla en vers fruit
nagerecht:
Keuze uit:
vanille-ijs met slagroom, fruitcocktail, koffie ’t dörp (koffie met een tia maria en div, chocolaterie).

 
Arrangement 3: Buiten gewoon genieten
Omdat onze omgeving veel te bieden heeft werken we ook samen met collega’s uit de directe omgeving om samen een mooi arrangement te bieden waarbij u een complete programma op verschillende locaties geboden wordt. Wat dacht u van een picknick in combinatie met straatgolf? Niets is gezelliger dan buiten eten en daarna actief bezig te zijn in de vorm van een gezonde buitenactiviteit. U begint rond de middag met een gezellige picknick bij Theetuin de Roode Vennen. U krijgt hier een goed gevulde picknickmand mee en kunt met uw gezelschap neerstrijken in de boomgaard of aan de rand van de grote natuurvijver. Hierna gaat u op eigen gelegenheid naar Eetcafé ’t Ald Vors, alwaar u gaat straatgolfen.
Prijs arrangement: €25,00 per persoon (inclusief 1 consumptie na golf) Te boeken vanaf 8 personen.
Reserveren via: info@deroodevennen.nl of via ons contactformulier.

 


aldvors_4
  Levend Monopoly
Het bekendste bordspel ter wereld, maar dan levensecht!
Wie is er niet mee opgegroeid? Het bekendste bordspel ter wereld,
Nu levensecht te spelen in Broekhuizenvorst. Een spel boordevol spanning, strategie en snelheid.
Vanuit het zenuwcentrum ontvang je aanwijzingen van de spelleider.
Deze speler heeft alles in handen; kies dus wijs! Gewapend met je smart-phone en speciale monopoly bord (met o.a extra ring, tunnel en aandelenbeurs) koop je panden, verhandel je aandelen en onderhandel je met andere teams en de bank. Doel van het spel: een monopolie vormen en als enige overblijven. Het is alles of… niets..!
Greed is good!

   Personen: minimaal 9
   Tijdsduur: ong. 3,5 uur
   Vanaf: € 24,50 p.p. incl. koffie/thee met vlaai
Aansluitend een drie gangen menu of een buffet voor slechts 19,95

 


aldvors_5
  Barbecue
Gezellig barbecuen onder onze riante overkapping, in privé-sfeer.

   Personen: minimaal 15
   Tijdsduur: ong. 2,5 uur
   Vanaf: € 15.00 p.p.

Arrangement 1: vooraf koffie en vlaai, klootschieten, 1 consumptie en afsluiten met barbecue. Kostprijs: € 27,50 per persoon (vanaf 15 personen). Kinderen van 6 tot 12 jaar betalen de helft. Reserveer.

Arrangement 2: vooraf koffie en vlaai, straatgolf, 1 consumptie en afsluiten met barbecue. Kostprijs: € 30,00 per persoon (vanaf 15 personen). Voor kinderen 6 t/m 12 jaar kost dit arrangement € 15,00. Reserveer.

Arrangement 3: Streetgolf en fietstrein : Dit is een speciaal arrangement voor grotere groepen, verenigingen en families. Vanaf 16 personen en geschikt voor kinderen. U vertrekt met de sportieve en hilarische fietstrein naar het dorpje Broekhuizenvorst! Daar maakt u kennis met “streetgolf”, een sport voor jong en oud! U speelt in het pittoreske deel van het dorp en maakt gebruik van bestaande hindernissen, zoals straatmeubilair, bloembakken en bomen. U loopt een parcours van 12 holes. Reservering voor dit arrangement op www.hertogjanproeverij.nl.

 


aldvors_6
  Fietsarrangement “Parels van de Maas”
Een 45 km lange fietstocht voor de echte fietsliefhebber. U fietst een route waarbij u bij 5 restaurants een gerecht krijgt. Kosten € 38,50 p.p.
Deze route is te vinden en te reserveren op www.happenentrappen.nl.

Personen: minimaal 1
Tijdsduur: 45 KM.
Vanaf: € 28,50 p.p.

 

 


aldvors_7
  Oud-Hollandse spellen
Geniet van het spel en het samenzijn. Wij spelen een 10-tal spellen, waaronder de spiraal, het spiegel-schrijven, keer-maar-om, kat en muis. sjoelen en tafelhockey. Altijd te boeken, dus ook bij slecht weer.

   Vanaf: € 6.00 p.p.
   Personen: minimaal 4
   Tijdsduur: ong. 2 uur

Arrangement: koffie met Limburgse vlaai en Oud Hollandse Spellen, 1 consumptie. Kostprijs: € 10,00 p.p. Voor kinderen t/m 12 jaar € 7,50 p.p. Reserveer.

 


 

  Vergaderingen
Bij ons kunt u ook een vergaderruimte huren. Er zijn diverse mogelijkheden. Hier vindt u huurprijzen:
• 1 uur: € 20,00
• één dagdeel: € 50,00
• twee dagdelen: € 75,00.
• tijd dagdeel 1: 08.00 – 12.00 uur
• tijd dagdeel 2: 13.00 – 17.00 uur
• tijd dagdeel 3: 19.00 – 23.00 uur

Ook is het mogelijk om een lunch af te spreken. Kosten lunch p.p.: € 12,50.
Wenst u een ruimte te reserveren? Neem contact met ons op.